Szakkereskedő Szigetszentmiklós

Betörésvédelem

Ingatlanunk biztonsága családunk, ingóságaink biztonságát is szavatolja.

Mi a megoldás
A garázskapu gyakorta az első védvonal az utca és otthonunk között
De mi garantálhatja a házunk, lakásunk betörőkkel szembeni védelmét? A válasz kézenfekvő: a nyílászárók tökéletes záródása, a zárszerkezetek megfelelő állapota.

Versenyt kell tartanunk
Világunk nem tökéletes, míg mi tiszteletben tartjuk mások értékeit, s ezt várjuk másoktól is a saját tulajdonunkkal kapcsolatban, sokan vannak, akik már-már hivatásszerűen vadásznak a mit sem sejtő állampolgárok vagyonára, legyen szó készpénzről, ékszerekről vagy használati tárgyakról. Mivel a bűnözők folyamatosan lépést tartanak a technika fejlődésével, mi sem elégedhetünk meg az egykor korszerűnek számító, mára viszont elavult biztonságtechnikai eszközök alkalmazásával.

A garázskapu védelme kiemelten fontos
A garázskapuk olyan felületet képeznek házunk — többnyire utcafronti — homlokzatán, melyek kiemelt kockázatot jelentenek a vagyonvédelem tekintetében. A gyártók a kaputestet mozgató mechanikai és elektronikai megoldások, a vezérlési és a külcsínnel kapcsolatos fejlesztések mellett éppen ezért óriási hangsúlyt fektetnek a betörés- és vagyonvédelmi korszerűsítésekre is.

Ne a biztonságon spóroljon
Garázskapu tervezésekor, garázskapu vásárlásakor mérlegeljük, hogy mekkora kockázatnak van kitéve ingatlanunk, mekkora értéket képviselnek a garázsban tartott tárgyaink, milyen másodlagos vagyonvédelmi megoldások egészítik majd ki garázskapunk betörésvédelmi eszközeit, s ennek fényében válasszunk a napjainkban elérhető lehetőségek széles kínálatából. A garázskapukról általában is elmondható, de a betörésvédelemmel kapcsolatban fokozottan igaz: ne a rövidtávú spórolást, hanem a tartósan megbízható minőség mellett tegyük le voksunkat!

betoresvedelem-vagyonvedelem-biztonsag.jpg

 

 

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.