Szakkereskedő Szigetszentmiklós

Beépítés

Sztenderd vagy egyedi méret? — talán nem túlzás azt mondani, hogy ez a kérdés a garázskapu beépítés központi kérdése.

Garázskapu beépítés előtt forduljon szakemberhez
A garázskapu beépítés minden esetben szakember feladata
Garázskapu beépítés során nem mindegy, hogy a nyílás méretét szabjuk, vagyis tervezzük előre a szabvány garázskapu méretek valamelyikére vagy egyedi gyártású garázskaput készíttetünk a meglévő kapunyíláshoz. Ha csak tehetjük, praktikus már házunk tervezésekor sztenderd méretekkel kalkulálni (ha már ekkor bevonjuk a garázskapu beépítésben járatos szakembert, nagy valószínűséggel ő is ezt fogja javasolni), hiszen ezzel az egyedi méret legyártásához szükséges időn túl annak esetleges extra költségeit is megtakaríthatjuk. Ha házunkba utólag, mondjuk egy korszerűsítés, felújítás során készülünk garázskaput beépíttetni, akkor sem kell kétségbeesnünk, mindenre van megoldás, ahhoz azonban hogy a választható alternatívák közül a legmegfelelőbbet választhassuk ki, mindenképpen kérjük ki szakember tanácsát.

A garázskapu beépítés mindössze néhány órát vesz igénybe
Miután elkészültek a tervek, a megrendelt, esetleg egyedi igényekre gyártatott garázskapu elemek elkészültek, s a rendszer minden összetevője (sínrendszer, motor, vezérlés, stb.) készen áll a beépítésre, maga a garázskapu beépítés gyakorlatilag néhány óránál többet nem vesz igénybe, persze ha hozzáérő installálja rendeltetési helyére azt.

Minél előbb, annál jobb
A garázskapu beépítéssel foglalkozó szakemberek — ahogyan az az építőiparra jellemző — nyáron a legelfoglaltabbak, érdemes ezért időben jelezni igényeinket feléjük, hogy terveink az ő ütemterveikkel minél inkább összeegyeztethetőek legyenek.

garazskapu-beepites.jpg

 

 

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.